Höst

Hösten är här på riktigt.. och igår var det riktigt skönt. Lade mig på trappan igår och njöt av solen och den höga klara luften. Det doftade höst och björkarna rasslade i vinden och gula löv flög över gräsmattan

Har börjat att göra ett höstbord på altanen så nu ska jag kila upp på höstmarknaden här i byn och se om de inte säljer några fina höstiga blommor att sätta i trälådan 🙂
Ser att jag inte bytt ljus i lyktan också efter sommaren… ska jag göra på en gång nu mens jag kommer ihåg.

Hoppas ni har en lika fin höstdag som vi har här

Kram Maria

5 thoughts on “Höst

  1. Trivsamma förändringar

    Ja, vilken otroligt härlig höstdag vi haft. Hade det varit sånt här väder varje dag så hade det gärna fått vara höst varje dag för min del 😉 Tusen tack för alla dina kommentar på mina bebis-inlägg. Hinner tyvärr inte titta in hos alla lika ofta som jag brukar. Det tar lite tid för oss att komma iordning och få in lite rutiner just nu…Ha en härlig lördag kväll, kram Maria

    Svara
  2. Annika

    Ja igår var det verkligen härligt höstväder… jag tillbringade eftermiddagen i Sunne hos Sussie på kafferep…. tillsammans med en massa goda kakor…. skönt att komma ifrån lite grann… kommer att bli jättefint på ditt höstbord.. jag hittade pärlljung på mârten här jag… nytt o fint…. får nog ta o fota…. är inte lika vän med kameran ja som du är… ha dä gôtt.. Kram Annika

    Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s