ny era på gång

Åh… det är så spännande nu. Det bestämdes en sak igår och nu är jag lite nervig ska jag villigt erkänna. Slutliga beslutet tas på onsdag i nästa vecka så här får jag knata runt som en äggsjuk höna och vänta. Det är en sorts väntan som kan kännas onödigt lång.

Vad är då ett bättre sätt att fördriva tiden med om inte att se världen genom en kameralins. Önskar bara att tiden fanns också så jag kunde gå på upptäcktsfärd i det vackra höstvädret med min älskade kamera i handen.

Idag får jag nöja mig med entrén

Bara älskar den här rödrosa lite murriga färgen på mitt bollkryss. (heter det mitt bollkryss eller min bollkryss?)

Vår fasadsiffra. 62 cm stor, rättare sagt hög.
Ingen ska ta miste på vart familjen E bor inte.  🙂
Gillar åttan formmässigt, tycker den är rätt snygg

och vänder man den så blir det evighetssymbolen.

Jo, vad är det som nu är på gång?  Hm.. det berättar jag en annan gång 🙂

Nu blir det att hasta in i duschen för att sen styra kosan mot stan
Ha en kanonfin dag

Kram Maria

4 thoughts on “ny era på gång

  1. Jenny

    Hej Maria!Åh nu blir jag nyfiken på vad du har på G;)Fina bilder! Mitt eller min bollkryss? Mitt borde det ju vara eftersom det heter mitt kryss/det krysset..fast det låter lite konstigt:)Ha en trevlig helg!Kraam Jenny

    Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s