Glad och stolt

Ja, glad och stolt blev jag nu så här sent på kvällskvisten 🙂

                                           
                                        Jag har fått en award från goa Elvira 

Med awarden så följer också fem frågor att besvara:

1) Varför började du blogga?
 För att se att jag faktiskt gör något pyssel eller ändrar något  i inredningen. Man blir lätt hemmablind. Jag har också märkt att jag lättare kan finna ut vad som är ‘jag’ inredningsmässigt och i pyssel i och med att jag samlar ihop mina intressen här på bloggen.

2) Vilka bloggar följer du?
Titta ner i högerspalten. De flesta där försöker jag kika in till dagligen.

3) Favoritfärg?
Vitt i olika nyanser

4) Favoritfilm?
Har ingen direkt favoritfilm. Det finns så otroligt många bra filmer. Men förnuft och känsla hör till favoriterna.

5) Vilket land/länder drömmer du om att besöka och varför?
Alla som känner mig vet att Italien och Irland drar i mig. Italien för sitt språk bl a men sen vet jag inte vad som lockar.. jag vill bara dit och det är lika med Irland.

Jag vill ge den här awarden till bloggarna
Min plats i solen 
Millandante 
Öijeberg
Fröken kråknäs
Alltid lika inspirerande att hälsa på hos dem 🙂

Kram Maria

6 thoughts on “Glad och stolt

  1. Härliga livet

    Hej!jag har följt din bloggen tid, men jag är väldigt dålig på att skriva ngn kommentar. Jag kan ju trösta dig med att du har fått en Award till. Kolla in på min blogg så får du se.Ha en fortsatt skön vecka.Kram Pernilla

    Svara
  2. Min plats i solen

    Grattis till awarden vännen! Du är värd alla awarder som finns så bara sträck på dig och var stolt över din fina blogg och all den värme som du sprider i bloggvärlden. Både här på din blogg och i allas våra kommentatorsfält. Du är en pärla! Och det var intressant att läsa dina svar på frågorna och lära känna dig lite mer. :)Sedan vill jag passa på och tacka så oerhört mycket för att du skickar awarden vidare till mig. Vad glad jag blir! Tusen tack snälla du! :)Sköt om dig i höstrusket och återigen ett stort TACK! :)Kram Lotta

    Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s