Så kom då september

 Sommaren är på sin sista suck och mörkret och kylan kommer med jättekliv.
I och för sig är det fint med hösten. Jag gillar den höga klara luften, det går så lätt att andas och det börjar lysa av rött och guld i träden. Det är snyggt. På kvällarna tänder vi  ljus lite varstans i huset, det är hög mysfaktor det 😉
En annan hög mysfaktor är att få grotta in sig i sköna plädar och ett par riktigt sköna raggisar.
Ni minns kanske att jag köpte den här boken i somras, blev så sugen så jag köpte på mig några nystan och började sticka.
Med lite tålamod så blev det ett par sockor till slut 🙂

 Så mjuka och sköna.

 Imorgon är det agilitytävling som står på agendan. Ska bli skoj att se och håll tummarna för Elinore och hennes Flisan 🙂

Kram Maria

14 thoughts on “Så kom då september

 1. Jenny

  Vilka fina sockor, de ser riktigt sköna ut!

  Hoppas det går bra på tävlingen imorgon!

  Ha en trevlig helg,

  Kraam Jenny

  Svara
 2. Min plats i solen

  Vilka jättefina sockar Maria och så sköna att ha nu när kvällarna blir mörka och kyligare. Vad duktig du är! 🙂

  Jag tycker om september. Jag tycker om att månaden har ena foten kvar i sommaren och den andra i hösten. De två senaste dagarna har vi haft strålande vackert väder och den där underbara klara luften. Härligt! 🙂
  Däremot har jag lite svårt för att mörkret sänker sig så tidigt om kvällarna. Jag saknar ljuset. Men det är ju så det är.

  Tack fina du för dina ord av uppmuntran och värme hos mig. De värmer gott och fårmig att le stort. Tack du fina! 🙂

  Jag har full förståelse för att det har varit lite svårt att komma in i bloggandet igen efter att dottern flyttade. Jag vet ju att samma sak ligger inte alltför långt borta i tiden för mig med och jag tror att det kommer att skaka om min värld ordentligt. Det är som det ska vara och jag kommer vara så stolt när de flyger ur boet men det blir också en oerhörd omställning och en form av en sorg att hantera. Stor kram till dig och jag är glad att du är tillbaka igen för du har varit saknad ska du veta.

  Lycka till på tävlingen idag och ha en riktigt fin helg vännen!

  Kram Lotta

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s