Vacker vardag

Det som vi tycker är vackert och fint får vårt hjärta att sjunga och dansa och då mår vi bra. Så ett hälsotips är ju att omge oss med vackra saker. Nu så är det ju flest vardagar i våra liv och de upplevs av många som grå. Därför tycker jag att det är viktigt att ha vackra bruksföremål eller göra sakerna vackrare och mer personliga.

Min vardag är rätt aktiv, med många bollar i luften och utan en almanacka och ett litet anteckningsblock i 
handväskan skulle det lätt bli kaos. Nu när det var dags att byta block köpte ett sånt enkelt som funnits på marknaden så länge jag kan minnas. Det med svarta vaxdukspärmar
Ser ju rätt tråkiga ut i original
men jag hade en liten tygbit liggandes som jag klädde boken med. Blev genast mer intressantare tycker jag.
Ha en skön söndagskväll 
Kram Maria

10 thoughts on “Vacker vardag

 1. Fröken Kråknäs

  Små medel och stora förändringar! Jag hörde på en sommarpratare för många år sedan som sa att man ska öka respekten för sig själv genom att behandla sig själv väl. …och det är ju precis det du har gjort. Må så gott med din vackra bok! Säkert blir det mycket klokt skrivet i den.Kram Katarina

  Svara
 2. Anneli

  Jättefin blev den din bok.Lite omsorg och tid kan ge stor förändring.Visst är det så att man mår gott av att omge sig med vackra saker.ha det gott,Kram Anneli.

  Svara
 3. annika

  Det blir så mycket finare och personligt då man fixar till det lite.Jo det är viktigt att vi har en vacker vardag.Kram annika

  Svara
 4. Fröken Fräken

  Håller med! Därför försöker jag att ha åtminstone ha en "vackerupplevelse" varje dag, dvs något som jag gör för att på ett eller annat sätt frsköna min vardag!

  Svara
 5. Marias Hörna - Njut av livet ♥

  Så sant så sant….måste också ha anteckningsböcker och almanackor. Även om jag skalat rejält i mina aktiviteter…var ju så illa tvungen ju. Men att omge sig med vackra saker gillar jag…och ditt lilla pynt av den lilla svarat var snyggt. Idag är det ett riktigt höstrusk här hemma. Vill inte gå ut…Må så gott från Maria

  Svara
 6. Jenny

  Anteckningsboken vart jättefin, jag tror jag skall klä in någon av mina. Vilken trevlig blogg du har förresten./Jenny

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s