Fotoskolan del 2

Ser ni? Jag har skaffat mig en ny älva.. men hon får inte gå ut utan mig 😉

Fågelbadet som skymtar är en present jag fått. Formen av en ros och oerhört snyggt!  🙂
HÄR ser ni veckans fotoläxa som Josefin Landhagen har på sin blogg Happy Days

Hoppas hoppas solen kommer tillbaks nu… det har varit mulet idag och igår regnade det hela dagen… vilket i och för sig inte gjorde så mycket då man var på körskolan och gick handledareutbildningen så jag kan få övningsköra med Elinore

Kram Maria

11 thoughts on “Fotoskolan del 2

 1. Trivsamma förändringar

  Ja, det är tråkigt att det har varit en helg med lite sämre väder. Hade hoppats att det skulle bli svalare några dagar när det ändå skulle vara mulet, men ikke…Jag vill ha sommar o sol! Kram Maria

  Svara
 2. hällkulla

  Hej Maria!!Tack, för dina ord hos mig! Joo, vårt mysrum har fått namnet eftersom där är såå mysigt och lugnt att sitta… Används flitigt kan jag berätta om möjligt ännu mera efter att jag hittade nya sommar gardiner…Fotokurs låter roligt och lärorikt? Är det svårt? Hoppas att du har haft en fin helg trots sämre väder! Ha det bra!KramPi

  Svara
 3. Anette

  Ja herre gud ta älvan med dej va du än går hi hi Vi fick sol på eftermiddagen tjohoo va skönt efter allt grått o trist, hoppas den är hos dej snart också.Ha de så bra.Kramen Anette

  Svara
 4. Ullis/Leva på landet

  Ja vädret kunde väl vara bättre tycker jag också. Så fin ävlan är där hon sitter. Har en som som fyller 18 nästa vecka och han är inne i slutspurten på sitt körkort. Sedan ska vi börja med nästa i höst. Är ju lite nervöst att sitta bredvid i början.Ha en bra vecka!kram Ullis

  Svara
 5. becca

  Å så söt, förstår att du inte lämnar henne ute själv. Kul med fotoskola, måste genast titta in och bli lite inspirerad. Ha en bra vecka, kram Rebecca.

  Svara
 6. Anneli

  Hejsan.Fotoskola….låter som något för mig!Måste kika in.Älvan var ju jättesöt där i badet….Mulet väder även idag, men inte riktigt lika varmt som tur är.Kram Anneli.

  Svara
 7. Jennyshemochharmoni

  Men, jag har samma älva 🙂 Måste vara Feng shuin 😉 Så fint hon har det i badet, hon ser mer nöjd ut än min som fått vara inne 🙂 Ha en bra vecka! KRAM Jenny

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s