Vilken är din stil?

 När jag häsade på hos Marias Hörna – Njut av Livet, så hade hon en rolig länk. Där finns ett test av vilken inredningsstil man har. Det är något jag grunnat på då jag tycker att det blir spretigt här hemma. Och jag måste säga att det stämde helt.. cottage chic och nantucket ( strandliv och bor jag inte på stranden får stranden flytta in ) var stilen  och titta bara på bilderna nedan.. De är lånade från Sproost

Love it!! 😀

Ha nu en skön lördag

Kram Maria

Annonser

One thought on “Vilken är din stil?

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s