Påsklov

Påsken har kommit och gått. Vi hade en underbar låååånghelg, för lång var den. Tror La familia gick i koma under helgen, ja, inte Elinore då för hon har haft speluppdrag hela helgen, men vi andra.. gått och bara tagit dagen som den kommit. Ätit gott och myst över vad skönt det är att vara hemma och umgås med varann och det vackra vädret. Vi behövde den pausen ifrån vardagen något så oerhört. Nu har vi påsklov så här njuts det i fulla muggar av ledighet och vackert väder.

Bild lånad från Elinores blogg hundgården

När Elinore kom hem på söndagen gjorde hon en smörgåstårta som hon bjöd oss på. Hon firade att hon fått lov. Himmelskt god var den då hon uteslutit majonäs.

Ute har det fullkomligt exploderat. På en av våra promenader plockade vi små kvistar av en pil, tyckte det skulle bli så fint tillsammans med midsommarbuketten för fyra år sen. De slog rot och idag är den så här stor, busken. Idag inträffar även det mest somriga vårtecknet av alla… våra grannar kommer till Sverige och till sitt hus, nämligen till vårt grannhus. De bor där under sommarhalvåret och det ska bli både roligt och skönt att det blir lite rörelse igen 🙂

Kram Maria

Annonser

11 thoughts on “Påsklov

  1. annika

    Lov är gott! Man mår så bra av att få vara lite lös och ledig. Smörgåstårtan ser smarrig ut.

    Ha det så skönt då ni är lediga.

    Kram

    Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s