Ny vecka, nya möjligheter

Där försvann helgen och en ny vecka startat. På lördagen blev jag moster till en alldeles förträfflig liten gosse. Men himmel vad jobbigt det va… Mina systrar betyder oerhört mycket för mig och när det är något speciellt så blir jag full av oro även om det kanske inte behövs alla gånger .

Igår var det den stora kalasdagen, först var vi på 90 – års kalas, makens mormor fyllde 90 häromdagen. 90 år.. det är otroligt, och det finaste var ju att vi kunde ta en syskonbild av födelsedagsbarnet och alla hennes syskon. Fantastiskt. Det var riktigt roligt att träffa hela släkten, tyvärr ses man alltför sällan. Sen var det dags för ett treårskalas. Kontraster..?  Ja 🙂  det var mina flickors kusin som fyller på onsdag som bjöd på tårta, en Hello Kitty tårta.
Tyvärr kom inte kameran med dit så jag kunde bjuda på en bild.
Underbart väder har det varit också, och jag upptäckte att några scillas hittat upp och stod i knopp när jag gjorde en runda i trädgården igår kväll. Mmmm…. vår 😀

Nu blir det en promenix med hundarna och kaffe i solen efteråt

Ha en bra måndag

Kram Maria

Annonser

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s