De små

Jag ska bli moster vilken dag som helst och den blivande mamman bad mig att göra ett par raggsockor till det lilla livet.
Absolut kvittrade ju jag och börja leta efter mönster i min pärm. Gjorde ju till mina när de var små, fast aldrig när de var SÅ små. Fick halvera och dela mönstret och gnugga mina geniknölar. Och hör och häpna det bidde ett par till sist.

bild: snickaregården
Nu var detta så roligt så nu har jag ett par till på gång. Perfekt att använda restgarner. Dessa på bilden är mörk lila och de nya är blå. Tror nu att även om det är en tjej så gillar hon blått 😉

Ha en bra dag.
Kram Maria

Annonser

15 thoughts on “De små

 1. milla-andante

  Vad duktig du är och så söta de är!! Vad roligt att bli moster:)

  Förstår att du också gillar gråskalan… sjukdomar har en förmåga att få oss att uppskatta livet som är!

  KRAM

  Svara
 2. annika

  Underbar färg på ett par så fina sockor. Det är kul att sticka till så små för det blir ganska snabbt klart.

  Kram
  annika

  Svara
 3. Jenny

  Hej Maria!
  Vad roligt att du ska bli moster, grattis!
  Ursöta sockar till små små fossingar:)

  Ha en bra dag!

  Kraam Jenny

  Svara
 4. ansku

  Hejsan,

  Undrar om du prenumererar på Allt i hemmet? Vi är med i nyaste numret.., prenumeranterna har tydligen fått tidningen igår. Den kommer inte ut förran den 15/8 tror jag – är så nyfiken om vilka bilder som är med.. måste hitta någon som har tidningen 😉

  Söta sockor du gjort!

  Ha en fin dag!

  Kram Ansku

  Svara
 5. Hildas hem

  Så söta! Mamman kommer nog att bli överlycklig och det lilla barnet kommer att vara varm och skön och fossingarna 🙂

  Jag önskar att jag kunde sticka raggsockar. Får skriva upp det på min milslånga lista över saker jag borde lära mig 🙂

  Jag önskar dig en fin dag!
  Kram Sofia

  Svara
 6. Moonrose/

  Så fina :O) har själv stickat och stickat och rivit upp och stickat igen, mönster och garn har inte riktigt stämt överens men till slut så fick jag ihop ett par söta små babysockar, tänkte jag skulle lära mig sticka sockar och till slut så….kul att ha nåt att göra på natten då jag jobbar och allt är tyst och lugnt, det kan bli riktigt långa dryga nätter.
  ha det gott!
  Kram Yvonne

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s