Mer DIY

Ni minns säkert när jag plocka fram linnetyg och symaskin och målarfärg en kväll för ett tag sen. Vad det blev kom jag på att jag inte visat er.
Gick och ville göra något för att få glassbunken med frö att se trevligare ut. Så hamnade jag av en slump inne på bloggen naturliga ting en kväll när jag surfade runt och där var svaret.

                                              så här blev den snyggare

            Och vad är lycka om inte se sina fröer växa och gro?

Fredag igen och glöm inte fikat… 😉

Kram Maria

Annonser

13 thoughts on “Mer DIY

 1. Min plats i solen

  Tjusigt! 🙂 Jag imponeras av din oändliga kreativitet Maria. Själv har jag inte den där pyssliga genen så jag beundrar alla er som är sådana imponerande DIY:are. :)Njut av helgen vännen!Kram Lotta

  Svara
 2. Anette

  Hej Va fint de blev!Jag har köpt stämplar som jag tänkte göra tryck med men har inte kommit så långt än…blev inspirerad att pröva :)Ha en fin kvällKram Anette

  Svara
 3. Lilla Blanka

  Hej goa Maria!Skrev en lååång kommentar, men den försvann :oÅh vilken bra idé, se jättefint ut! ♥Kram och ha en fin helg!MiaPS Du undrade om mitt "örtträd" Det är inte rosmarin, för den lukten gillar jag inte, hihi, det luktar timjan men i blomsteraffären sa de att det var oregano..jaja, jag vet inte, men jag gillar det :)Det vill ha ljus, och det funkar bra på min köksbänk, för där finns ett fönster så där brukar örterna frodas 🙂

  Svara
 4. Helena

  Vad fint det blev och kryddlådan blev även den superfin.Jag har oxå ett projekt som ligger och väntar på att få göras, ska måla med textilfärg på linnetyg och sy kuddar. Ska bara lyckas ta mig i kragen och göra det.Ha en riktigt bra helg nuKramHelena

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s