Vårtecken

Det gick inte att gå förbi de här violpenseérna i affären.
Visst är den söt? 🙂
Kan inte bli annat än glad när man ser den.

Hade tänkt att mina mårbacka skulle få flytta in i finkrukan, men mina mårbacka sticklingar har fått hedersplatsen, Sturehofkrukan

Köpt hos Anskus Kammare här i Hagfors.
Idag gjorde jag en runda runt huset, snön har smält undan precis intill och vet ni vad jag såg då? en pytte pytte liten röd knopp sticka upp ur jorden, det ska bli en tulpan så småningom, att man kan bli så lycklig för så lite.
Kram Maria

12 thoughts on “Vårtecken

 1. Helena

  Vilka fina krukor! Vad härligt med vårtecken, längtar tills jag ser det första här hemma med.Vad härligt att ni målade porslin, jag har oxå en del tallrikar hemma i barndomshemmet från när jag var 7 år och besökte Gustavsberg, där man fick måla sina tallrikar.Jag ska verkligen ge mina barn lite färg så de får måla sina egna. Det är ju så kul och speciellt.KRamHelena

  Svara
 2. annika

  Vår ja…Hoppas att det inte blir så mycket snö i natt…igen.Såg en massa söta Violpénser i Danmark. Får nog skaffa någon till helgen.Kram

  Svara
 3. Fågel Blå

  Hejsan!!!!Ja tänk nu är det Vår äntligen!!!!Och man blir glad för alla små vårtecken!Om du vill kan jag skicka ett skott från min Fragance till dej!I sådana fall hör av dej på tantbla@telia.comHa en fin dag!Kram Kathrine

  Svara
 4. becca

  Hejsan!Dom krukorna är ju bara så fina, önskar mig såna =).Här hos oss har det snöat i natt så nu försvann våren igen, men den snön som kom nu försvinner nog om solen kommer fram idag.Ha en bra dag, kram Rebecca.

  Svara
 5. Hildas hem

  Jag älskar de där krukorna! Blommorna blir ännu finare när man sätter dem i en sådan :)Jag önskar dig en fin tisdag!Kram Sofia

  Svara
 6. Modern Country

  Men snille kjære deg, så vakre ord du legger igjen hos meg. Takk!! Jeg er nok verre med å legge igjen spor enn deg. Men ja sånn blir det bare når dagene ruser avsted, så du trenger absolutt ikke beklage. Vi har alle mange baller i luften. Jeg blir bare glad av at noen i det hele tatt besøker meg :)Ja tenk at våren er her, selvom natten og morgenen er kjempekalde. Man blir så stimulerte av at alt spirer og gror, og slike fine bilder av krukker med blomster. hjertet bobler :)Ha en god ettermiddag,Aina

  Svara
 7. Fröken Fräken

  Nä, inte kan man stå emot sådana blommor! Köpte sådana i början av förra sommaren, och de höll sig fina till långt in i augusti. :-)Ingen tulpan här än, men jag börjar se lite lerig jord iaf!

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s