Kloka hem

Var på bokrean förut, men det var inte mycket att välja på där. På vår lilla ort får man vara nöjd med det de har på coop. Skulle tro att det får blir en sväng till Karlstad snart. Men när jag var på coop såg jag något nytt i tidningshyllan. En ny inredningstidning, den såg intressant ut när jag bläddrade igenom den som hastigast så den fick följa med hem…..

Det var Kloka hem jag fann. Sveriges första ekologiska inredningsmagasin. Jag blev positivt överraskad, inte för att jag visste vad jag egentligen skulle
förvänta mig men jag tyckte om den.
I den får man läsa om bl a återanvändning, klimatsmart inredning, shopping och energi.
Fast jag kan tycka att det är underligt att inte det klimatsmarta och ekologiska får mer plats i de andra tidningarna som redan finns utan det måste till ett helt nytt magasin…
För visst måste det väl finnas fler än jag som redan använder saker till det det inte är tänkt som från början, återanvänder grejer så långt det går. Här handlar och tänker vi så långt det är möjligt klimatsmart, visst det funkar inte hela tiden och alltid, men i det stora hela. Varje liten sak man gör blir ju stor skillnad när vi är många som gör det.
Kram Maria
Annonser

One thought on “Kloka hem

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s