The secret

Har ni läst boken the secret av Rhonda Byrne? Om inte är det dags nu. Det är en bok jag läser om och om igen med jämna mellanrum. Varenda gång upptäcker jag nått nytt, en
Aha -upplevelse varje gång.
Den handlar om attraktionslagen, en naturlag lika sann och stor som t ex den om tyngdlagen.
Enkelt förklarat här och nu så styr du din värld med dina tankar. Har pratat mycket med mina barn om det och de har läst min bok. MEN… de tycker den är lite krånglig att förstå. De har sett filmen flera gånger men det är lika där.
Så häromdagen när jag var till stan, upptäckte jag den här
Bild: bokus.com
Den stod där i en hylla och lyste. Köpte ett ex av den direkt för att den kanske var lättare för dem att förstå. Den ena tjejen började läsa, och hon läste, läste lite till och det ena jaha efter det andra jaha hörde jag. Nu slutade det hela så att hon har inte tid att låta sin syster läsa den. För hon behöver verkligen den här boken säger hon. Och jag förstår henne, och jag får köpa ett ex till.
Det riktigt roliga är att jag var ju den där dryga mamman i bokaffären, och att det blev ett så lyckat köp till slut. Klassiskt eller ;))
Ha en skön kväll
Kram Maria
Annonser

4 thoughts on “The secret

  1. Fröken Kråknäs

    Det känns alltid lika bra när man hittar en bok som ens barn slukar. Jag har tyvärr inte läst The secret men nu får jag ta och titta efter den. Läser mycket och uppskattar tips.Kram Katarina

    Svara
  2. ETT RÖTT MONOGRAM

    Vilken lyckträff, bättre betyg för boken kunde inte dottern ha gett. Jag har inte läst den första du skrev, ska ta och kolla om någon på jobbet har den.Jättekul att du är med i utlottningen, dina lotter ligger i korgen.KramarAnnaMaria

    Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s