Trädgårdsdrömmar

Vet att jag är tidigt ute, men jag drömmer om varmare tider. Tänk när man kan börja påta ner några frön i jorden. Ställa fram utegrupper och kunna sitta ute och njuta av den varma solen och vårdoft även om den kanske inte är den godaste doften här i världen alla gånger 😉

bilder : botaniska världen

Jag har en förkärlek till aklejor. Tycker de är så vackra och skira. Fann några här som jag tror jag ska beställa.
Sen så skulle jag vilja ha en sten i min trädgård. Inte en jättestor men såpass att jag kan gå ut och sätta mig på den och ha aklejor runt på ena sidan så det blir som en del gamla torpträdgårdar. Men… den minen jag fick av maken innebär att det kan jag drömma vidare om.
Ett tag iallafall 😉
Kram Maria
Annonser

7 thoughts on “Trädgårdsdrömmar

 1. Hildas hem

  Hej Maria!
  Tack för besöket hos mig. Jättekul med nya besökare.
  Vad spännande med din verksamhet, ett väldigt intressant område.
  De tä helt rätt att våga ta steget och satsa på det man brinner för.

  Jag längtar också till odlingssäsongen 🙂

  HA en fin fredag!

  Kram Sofia

  Svara
 2. Jenny

  Hej Maria!
  Det låter härligt med trädgårdsdrömmar:)

  Jättefina blombilder, Aklejor är några av mina favoriter oxå.

  Ha en trevlig helg!

  kraam Jenny

  Svara
 3. becca

  Hejsan!
  Ja visst nu längtar man till våren, ha dörren öppen och sitta ute och njuta. Vilka fina blommor du hittat, själv drömmer jag mest om vår altan som vi ska bygga i vår.
  Ha en mysig helg, kram Rebecca.

  Svara
 4. Selma

  Låter som en fin idé. Han ger snart med sig ska du se. Ta till lite kvinnlig list så ordnar det sig nog…

  Kram Britt

  Svara
 5. Ullis/Leva på landet

  Blir så sugen på att det ska bli vår när du skriver om det. Gillar också aklejor väldigt mycket. Tyvärr så dog några här förra vintern. Hoppas att de som är kvar klarar sig denna, så ska jag skaffa någon ny till detta år.
  Hoppas att du får en fortsatt bra helg!
  Kram Ullis

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s