Nytt år, nya möjligheter

Här städades julen ut på nyårsdagen vilket medförde lite ommöblering osv. Och nu ska vi ta tag i vårat sovrum… Äntligen!!

Bild från nätet. Minns ej vart. Tyvärr

Så här spanas det på nätet och tidningar efter inspiration. Så bad jag maken att bläddra i några tidningar för att sen riva ut de bilder han gillar mest. Den blicken jag fick då var inte av denna värld och jag kommer aldrig att glömma det ansiktsuttrycket. Jag visade de bilder jag rivit ut och förklarade att vi ska göra en s k moodboard. Man gör ett collage av bilderna tillsammans med tygbitar och tapetprover osv för att se vilken stil man gillar. Lättare att finna den röda tråden.

Men se, det hjälpte inte. Fortsätt du som vi redan har det var svaret. Att jag sedan ville få fram hans förslag på vilka mönster, färger och material gick inte. En snabbglutt på mina bilder och sen, de duger. Det räcker.

Bild: sköna hem

Det här är en bild jag gillar. Så här kollas material och färgval in ordentligt för att se om det är något av det som kan användas vid renoveringen..

Jaha… summan av kardemumman blir ju trots allt att han gillar stilen vi har hemma trots starka protester när vissa möbler blivit vita och det ljusa färgvalet på väggar. Jag får alltså fria händer vi sovrumsrenoveringen 🙂

Kram Maria

Annonser

3 thoughts on “Nytt år, nya möjligheter

 1. becca

  Hejsan!
  Jag brukar också fråga min man hur han tycker att vi ska ha det men han säger oftast att det brukar bli bra när jag bestämmer men vissa saker bestämmer han tex. att vi absolut inte kan måla vårt köksbord vitt (som jag såå gärna vill).
  Ha en mysig helg, kram Rebecca.
  PS. jätte fin bilder.

  Svara
 2. NjutVarjeDag

  Ja, vi har olika saker som vi bryr oss om. Kanske, kanske säger du samma sak när det gäller något annat? Kanske om en ny teknikpryl ska in i hemmet? Att han får välja – för dig spelar det inte så stor roll!!
  (Gillar inte det jag skrev ovan – jag som sparkar bakut mot stereotypa indelningar – men du förstod nog vart jag ville komma:-) ).

  Har själv en tanke kring det i år. Att försöka att inte checka så mycket – utan mer köra. Efter så många år ihop har jag ju ganska bra koll på när han vill tycka till.

  kram
  Anneli

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s