höstrusk

Sitter här i soffhörnet med en gosig filt, tända ljus på bordet och en mugg med rykande varmt, nybryggt kaffe. Känns alla tiders så här med höstrusket utanför fönstret. Det är inte dåligt vad det blåser och regnar. Ganska mysigt med höst tycker jag.
Ena dottern har kommit hem från ett konfirmationsläger där de kanske sov max två timmar inatt så hon sitter alldeles tyst och kurar i ena fåtöljen. Undrar om hon inte somnat 🙂
Tänk vilken tur att min man kan det här med datorer och allt som hör till. Vi lyckades rädda de flesta korten på mitt minneskort till kameran som strulat till sig. För där hade jag kort på min äldsta dotter på samma scen som vår kung. Det är i vart fall inte något som inträffar särskilt ofta 🙂

Hon spelade fiol den dagen och jag ringade in henne 🙂

Kram Maria
Annonser

2 thoughts on “höstrusk

  1. becca

    Hejsan!Jag gillar också hösten mycket mys med tända ljus framför tvn under filt, men just nu är jag så tröt och skyller på höstmörkret. Kul att ni kunde rädda kortet på dottern och kungen såna kort tar man ju inte så ofta.Ha en bra helg, kram Rebecca.

    Svara
  2. Prillig

    Underbart med mys i höstrusket!Kul med kungabesök, vilken tur att det gick att rädda bilderna.Simmar tjejerna fortfarande? Konrad ska på simtävling i Hagfors sista helgen i oktober.Ha en fortsatt skön söndag.Kramar och kärlekBritt

    Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s