Vill ha

Här hemma händer det inte så mycket på inredningsfronten och en router som strulat ett par veckor så jag har bara kunnat vara ute på nätet i mycket små korta stunder innan det lagt av. Vilket har gjort att det blivit en liten paus.
Idag skriver vi maj. En månad som kan vara helt underbar men som idag inte visat sig från den allra bästa sidan. Känner för att få in en sommarkänsla i huset och fann denna underbara bild när jag letade efter inspirationen som jag förlagt nånstans 😉

bild: sköna hem

Här finns feng shuins yin & yang och alla fem element som är trä, metall, jord, vatten och eld. Stolarna är i trä och se så fint de jordar gruppen med den färgen. Trä finns också i blommorna. Vatten finns i allt glas och vattnet i vasen. Metall finns i stolbenen men också i den vita färgen och de runda formerna och elden kommer ifrån ljuset och lampan när det lyser. Den stora lampan gör att energin stannar till och inte rusar vidare. Yang är står för det kantiga och ljusa medan yin står för det runda och mörka. Balans när det är som bäst. När man inreder ska man tänka yin&yang och de fem elementen för att det ska bli harmoniskt.

Ha en mysig lördagskväll

Kram Maria

Annonser

3 thoughts on “Vill ha

 1. becca

  Hejsan!
  Ja tänk att det redan är maj, idag har vi haft fint vår väder, härligt!

  Hoppas att din paj blev god och att ni fick en mysig kväll.

  Ha det bra, kram Rebecca.

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s