luftrenare

Titta vad jag upptäckte häromdagen… blomknoppar på min orkideé. Nu låter väl inte det som om det skulle va en så stor upptäckt. Men för mig är det lycka. När den blommat klart förra gången satte jag dit ett par konstgjorda blomstänglar så den skulle se blommande och fin ut medan jag försökte få den att överleva.

och det där med att doppa krukan i vattenbad och ha sig är inget för mig. En skvätt vatten i krukan nån gång då och då när jag knatar runt med kannan är mer min melodi och det tycktes gå det med. För titta på orkideén nedan… den är i full gång med blommning och den har fått samma behandling…


Lycka!! :))
Vet ni att orkideér är jättebra att ha i sovrum för att de avger syre även på natten.
Ha det bäst vänner. Fredag igen.. inte klokt vad dagarna springer iväg.
Ha en trevlig helg och NJUT av varandra och den vackra vintern vi för en gångs skull har.
Kram
Maria

4 thoughts on “luftrenare

 1. becca

  Hej Maria,Visst är det härligt när dom börjar blomma om, orkide är min favorit blomma och jag har ganska många och jag brukar också bara vattna lite då och då och mina brukar också blomma om.Ha en bra fredagkväll och en bra helg, kram Rebecca.

  Svara
 2. Hanna

  Så roligt.Själv har jag aldrig lyckats att få orkideér att blomma om. Skickar de till min mor och får tillbaka dem blommande och fina. Tills nu, satte de i ett österfönster samma behandling, men nu så har de fått knoppar. Vilken glädje.'Ha en fortsatt bra helg.KramHanna

  Svara
 3. Fröken Fräken

  Orkideen såg jättefin ut! Jag har dragit mig för att skaffa en eftersom det verkar vara så omständigt att sköta den.. och att den aldrig får stå i drag – jag vädrar ju jämt! Men man kanske kan göra lite som man vill då?!

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s