Livstecken

2009 slutade på ett uruselt vis och 2010 började om möjligt på ett ännu mer omtumlande vis, vilket har jagat allt vad inspiration heter på flykten. Men det finns hopp… den senaste veckan har det börjat ploppa upp lite ideér, ett sundhets tecken eller? ;))
Tänk på att ge kärlek till era medmänniskor. Behöver inte vara mer ansträngande än ett leende, ett vänligt ord eller en kram och det gör stor skillnad.

Har dock inte varit helt sysslolös ska jag väl erkänna, pysslat administativt . Precis så tråkigt som det låter.. men nu håller jag som bäst på med att hamra och snickra på en hemsida. Det är betydligt mycket roligare men det är nu inte det enklaste man kan göra, speciellt när jag inte är så hemma på det här med tekniska saker som datorer. Det krävs en hel del tålamod och det är inget jag har i överflöd men jag lär mig efterhand fast inte i den takt jag vill. Min man däremot är duktig på data och har lovat att hjälpa mig nu när jag kört fast men så är det ju det här med skomakarens barn ni vet… 😉

Ha det gott och kramar till er

Maria

Annonser

2 thoughts on “Livstecken

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s