Det behövs så lite för att glädja våra medmänniskor, men alltför ofta så rusar vi alla igenom våra dagar utan att hinna med ett litet leende till de vi möter. Men det kan vara just det leendet som skulle förgylla en persons dag. Ett oväntat brev, sms eller ett telefonsamtal till våra närmaste är ett utmärkt sätt att glädja varann på om man inte kan klämma in ett besök.

Häromdagen kom ett litet vitt kuvert med posten, väl ihoptejpat med bred bokplast. Jag hade inte den blekaste vad det skulle innehålla och inte en susning om vem som skickat mig ett så intejpat brev. Ingen avsändare fanns uppgiven heller. Klippte så ytterst försikigt ute längs ena kanten för det kunde ju finnas ett brev i. Näe… inge brev, men dessa söta domherrar som verkade komma från ingenstans.

Nio sööta små. De fick flytta direkt till min adventsljusstake.
En sådan glad överraskning!!! DET förgyllde min dag och flera dagar till 🙂
Tack Pernilla för att gav dig till känna och TACK för att du skickade dessa till mig . Du gjorde mig så glad.
Kram Maria
Annonser

8 thoughts on “

 1. becca

  Vad kul att få paket på posten, och helt oväntat, KUL.Hoppas att allt är bra i julstressen, eller du kanske är ute i god tid.Stor kram Rebecca.

  Svara
 2. Prillig

  Va kul med paket på posten!Jag har sett att du varit inne flera gånger det sista, och är ledsen att jag inte hunnit hit och kommentera, men det är lite mycket på jobbet just nu.Ha en bra lucia.Kram britt

  Svara
 3. promenader på landet

  Vilka sötingar!!!! Visst är det så att det är viktigt att stanna upp och möta sina medmänniskor!! Bra att bli påmind! Livet rullar för fort ibland! Stor kram från Maria

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s