En sån härlig lördag vi har haft idag… ledig, första dagen på evigheter, kändes som att vi hade glömt något till att börja med men när den känslan försvann så har vi njutit. Plockat och adventspysslat. Tänk att det kan vara så rogivande att gå runt hemma och städa och pyssla.

Har ägnat mig till största delen att piffa sovrummet. Sovrummet är en bra plats att arbeta lite extra i med kärlek och relationer. Har sänglampor på väggen med fula kablar,(de ska bytas så småningom) som ‘delar’ symboliskt på sängen och oss. Satte det här &:et mitt på för att visa att vi hör samman.

Symboler för tvåsamhet och saker i par är bra att ha i sovrummet om man letar efter en partner eller för att förstärka det förhållandet man har.

Kärlek och Lycka, passar ypperligt 🙂
En pyntad amaryllis med doft av kanel… mysigt

Ängeln gjorde min dotter på en julpysseldag i skolan åt mig. Hon var inte stor då när hon kom hem med den bakom ryggen och med ett finurligt leende på läpparna.

När jag köpte mig en amaryllis häromdagen så upptäckte jag nått jag aldrig sett förut, nämligen FYRA knoppar i krukan.

Nu är allt klart för adventsfirandet… lite snö också så vore det perfekt. Det är som bomull för själen när de vita flingorna dalar.
Ha en glad och trevlig första advent.
Kram Maria
Annonser

5 thoughts on “

 1. promenader på landet

  Hej vännen! Visst är det skönt att gå hemma och pyssla och pynta! Vilka jättefina bilder du bjuder på i dag och vad härligt med 4 knoppar! Må så gott! Stor kram från Maria

  Svara
 2. Jenny

  Hej Maria!Håller med dig, det är så skönt att gå hemma o pyssla o pynta! Vad fint du gjort det o en sån söt ängel din dotter gjort:) Tindra kom hem med nått liknande från dagis för några år sedan som hon var så stolt över!Roligt att du vill vara med i min tävling!Ha en härlig första advent,Kram Jenny

  Svara
 3. Fröken Fräken

  Vilka fina och juliga bilder! Jag håller också på och pysslar lite i sovrummet, vill både få det juligt men samtidigt juligt, på ett lagomt sätt. Inga plastiga tomtar! 😉

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s