kaffe och snö

Den här hunden och en till sydde jag till mina tjejer när de var små, då var hundarna gränsfall på vad de orkade bära runt på, hundarna var ju nästan lika stora 😉 idag tjänstgör den ena som kudde i soffan, är riktigt skön att ha under huvudet 🙂 den andra har slitits ut genom åren.


Har fyllt ljuskronan och några smålyktor med hela kaffebönor, till att börja doftade det ljuvligt av kaffet men det har lagt sig nu. Men det är fint att använda som dekoration. Passar med den mörka fondväggen.
Ser ni förresten på bilden här ovan att marken är vit? Japp, det är snö, det har snöat sen igår, och snöar än, såna där små lätta fjun så det blir inga mängder av det.

Men det räcker för att det ska börja hända lite…

Ja, jag vet, men jag kunde bara inte låta bli 😉
Ut och njut av dagen
kram Maria
Annonser

7 thoughts on “kaffe och snö

  1. becca

    Det har hänt något konstigt med min blogglista… jag har trott att du tagit en jätte paus men nu när jag tittar in ser jag ju att det har du ju inte, undrar varför det inte visar att du gjort inlägg?Synd man vill ju hänga med!här har det också snöat, ganska mysigt tycker jag och längtar ännu mer till advent =).Ha en bra kväll, kram Rebecca.

    Svara
  2. Interiörboden

    Hej Maria!!Så kul att höra från dig igen! :)Och att ni har snö!Det kom lite en dag här, men det lade sig aldrig…det blir så ljust och fint med lite vitt ute.. :)Hoppas att det är bra med dig annars!Ha en bra kväll!Kram Sandra

    Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s