TACK

Idag har det varit en glädje och överraskningarnas dag. Det sköljde över mig som vågor flera gånger idag. Det började med ett fantastiskt och oväntat vykort från en mycket kär vän, då kom det glädjetårar. Sen ringer min pappa med ett riktigt häftigt besked så jag blev alldeles svett och ont i benen. Ordlös blev jag t o m och det hör inte till vanligheterna 😉 så nu känner jag mig som ett barn på julafton, full av förväntan. Sedan kommer mina grannar över med en STOR blomampel.

Ni ska veta att det känns oerhört bra att ha er i min närhet. Ni gör mig rik.

TACK IGEN!!

Kram

Annonser

2 thoughts on “TACK

  1. Mamma Millan

    Villken dag!!!Tänk om man kunde få så härliga dagar lite oftare med goda o glada besked o överaskningar!!

    Ha en härlig vecka!!!
    ~♥ Kramar Millan ♥~

    Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s