Födelsedag

Är inte riktigt överens med najtråd och tänger men var så sugen på att göra ett försök med att göra en krona till min hjärta på tråd.

Resultatet blev ju inte som på beskrivningen, men jag har gjort den själv och det tycker jag smäller nästan lika högt 😉

Idag fyller vår yngsta dotter 12 år och ikväll blir det lite gott att äta. Skönt det är att man kan sitta ute och mysa under årets finaste tid.

Annonser

8 thoughts on “Födelsedag

 1. Fröken Fräken

  Jag brukar inte heller komma överens med metalltråd – din krona blev så många gånger finare än det jag försökt göra.Mina ljusstakar var också i någon slags mässing, men det gick jättebra att måla dem med den oljebaserade färgen som jag målade tygskåpet med, så prova du att måla dina med!

  Svara
 2. becca

  Vilken härlig dag att fylla år på, vilket väder!Din krona blev väll fin, inte dåligt för att vara första gången.Kram Rebecca.

  Svara
 3. Prillig

  Din krona blev ju jättefin!Tänk vad man kan bara man testar..;-)Badar det gör jag, så fort vädret tillåter. Det är rätt skönt i de mindre sjöarna.Kram britt

  Svara
 4. Floralis

  Halloj!Den blev ju jättefin! Inte vara så petig… : ))Fast jag är exakt likadan när jag håller på. Det kallas för prestationsångest har jag hört… : ))Vilket toppenväder för att ha kalas. Vi hade otroligt varmt här under helgen. +28 grader! Gissa vad jag sysslade med då? Grääävde… Jag höll på att storkna totalt! : ))Ha det gott!Kram: Anneli

  Svara
 5. becca

  Ja, tycker också att du ska planera in en dag och åka till hemtgårn, men tänk på att hon bara har öppet onsdagar och lördagar, kolla hennes sida!Kul med tävlingen du tipsade om, va inne och kollade men den va slut 1 juni.Ha en bra dag, nu på eftermiddagen har solen tittat fram här =). Kram Rebecca.

  Svara
 6. VACKRA hem och interiör

  Hej Maria,och tack för dina rara kommentarer på min blogg! Vilken fin blogg du själv har. Brukar vara runt och kolla lite ibland, men än så länge räcker liksom inte tiden riktigt till… att kommentera på bloggar osv. Ha en underbar vecka.Kram Pia

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s