Vilken helg jag haft i Göteborg. Omskakande är nog det rätta ordet. Riktigt ordentligt. På lördag hade vi personlig utveckling och helt plötsligt trillar polletten ner 😉 Fortfarande så kommer det såna där AHA moments när man minst anar. Och den där polletten, består av tusentals små AHAn..

Det är verkligen tuff grillning vi sätts under men såå bra. Kanon. Vår lärare är bara så underbar.

Några av mina blommor har passat på att slå ut när jag varit borta.

Det här är nog den bästa utbildning jag nånsin kan tänka mig. Jag lär mig inte bara om Feng Shui, utan jag lär känna mig själv också. Visst gör det ont ibland när knoppar brister och man blir trött, men snart står jag i full blom. Har jag bestämt mig för. Och JA, Petra, jag har ringt. De kommer att ta kontakt med mig.

Söndagen ägnade vi åt energifält som vi har runt om oss i det dagliga livet, currylinjer, vattenådror mm. Det var också mycket JAHAA.. är det därför det är si eller så.

även en blygsam pellis har börjat att bekänna färg

Det känns lite konstigt att komma hem till det verkliga livet och alla de där ‘måsten’ som man ska fixa. Man umgås så intensivt under helgen så det blir som en egen liten värld och för att låta allt sjunka in skulle jag vilja stanna i den där bubblan som Britt pratar om. Livet fortsätter som vanligt utanför men inombords är det något stort och fantastiskt som händer.

en pellis till som jag glömt eller rättare sagt tappat bort lappen till.

Nog svamlat om min fantastiska helg. Har även hunnit med lite shopping =)

En liten fin flaska för diskmedel.

Något snyggt på bänken att titta på när man håller på med den tråkiga disken piggar alltid upp. Har införskaffat lite fler saker men det får ni se en annan dag, nu ska jag snart skjutsa dottern på träning.

Annonser

8 thoughts on “

 1. Inspiration i vitt

  Hej Maria, förstår att du haft en givande och lärorik helg. När man fått så där många aha upplevelser vill man att alla skå få känna samma känsla, man vill skrika ut det man lärt sig så att alla förstår.Kram på dig/Ingela.

  Svara
 2. Jenny

  Låter superspännande! Feng shui är verkligen otroligt givande, på alla plan. Det är verkligen häftigt när alla aha-upplevelser dyker upp, jag förstår precis vad du menar 🙂 Ha en riktigt bra vecka! Stor KRAMJenny-jennyshemochharmoni.blogg.se

  Svara
 3. Prillig

  Vilken fin tvålpump, köpte du den när vi var på balders hage?Fick mail från Mia idag, hon tycker vi ska spika ett datum med en gång. Har du nåt förslag?Kram britt

  Svara
 4. ÄnglarumsMia

  Jag gläds verkligen med dig och Britt….. Förstår att ni har en otroligt givande och utvecklande fas i livet just nu. Förstår att det inte bara är ”bananskal” hela tiden för det är ibland jobbigt att utvecklas, men jösses vad givande!Det där med bubblan är så sant så sant.Ibland kan man verkligen förvånas över att allt där utanför är sig precis likt, för själv känns det som om man gjort så mycket insikter så att det blivit annorlunda på något vis.Ja, jag får ta en dag i taget än. Blir väldigt fort trött och sliten så då är det bara vila som gäller. Men, ibland är det ju inte fel det heller. Ikväll har jag krupit under en go filt också har jag och barnen sett på film. Mysigt.Sköt om dig nu!Kram Mia

  Svara
 5. Mimmi

  Gud vad spännande det låter! Jag vill också gå Feng kurs, måste kika om det finns något i sommar… gärna i kombination med drejning och smide *haha*! Hoppas jag får lära mig lite av dig på vägen…Ha en skön vecka!Kram/ Mimmi

  Svara
 6. becca

  Vilken härlig helg du måste ha haft.En porslinsblomma (dom heter väll så?) har jag också haft men den trivdes inte när vi flyttade så den har jag inte kvar, den är ju så underbar när den blommar.Ha det bra, kram Rebecca.

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s