Skicka vidare.

Igår var jag in på en härlig blogg http://livetsvav.blogspot.com/ Lotta som har den bloggen har en otroligt bra utmaning som jag vill hjälpa till att sprida. Allt för en bättre värld.

Skicka vidare…..
består i att du ska göra 3 goda gärningar, till personer som kanske inte väntar det av dig. Det kan vara så enkelt som att bjuda in änkan/änklingen på en kopp kaffe och en pratstund, det kan vara att ge kunden före dig i kassan den 50-öring som den saknar…ja du bestämmer själv… dock…

1. du ska göra gärningen från hjärtat

2. du ska göra det villkorslöst, utan att förvänta dig något tillbaka, inte ens ett tack…
men om någon tackar dig med någon version av temat: Vet inte hur jag ska kunna tacka dig för detta då….
ska du svara

3. skicka vidare till 3 personer

Enkelt och svårt! Barn, släktingar och nära vänner är undantagna….de gör vi ju villkorslösa goda gärningar för ändå *blink*
Eftersom exponenten är tre, så kan spridningen bli ganska stor och min dröm är att när någon främling i framtiden gjort en god gärning för mig och jag säger: Hur ska jag kunna tacka dig????….så ser den mig i ögonen, ger mig en vänskaplig klapp på axeln och svarar: Skicka vidare!

Så handsken är kastad, det är upp till dig att ta upp den. Tillsammans kan vi skapa en bättre värld! Det är de små, små detaljerna som gör det!
Ha en bra dag!

Annonser

One thought on “Skicka vidare.

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s