Vill önska alla en trevlig helg.
Har sytt ihop en påse nu på förmiddagen av linnefärgad vaxduk på avigsidan så plastade ytan är inåt mot krukan för att skydda mot vätan. På framsidan textade jag på ett årtal för att få den gamla känslan.
Kram

Annonser

6 thoughts on “

 1. Fröken Fräken

  ROligt sätt att få till en egen ytterkruka! Jag råkade köpa flera krukor på loppis idag, plus runda korgar om jag också ska ha blommor i, ute på balkongen :-)Ha en fortsatt fin lördag!

  Svara
 2. Moderncountry

  Hei Maria!For en gullig hilsen du la igjen til meg!! Takk! Gjett om jeg ble glad :)) Her sitter jeg med ett glass vin i hånden og blogger litt. Titter rundt og blir Inspirert. Nå skal jeg titte litt mer i bloggen din og bare nyte :)En deilig Lørdagskveld ønsker jeg deg!!Klem / Aina

  Svara
 3. Inspiration i vitt

  Hej Maria, tack för din rara kommentar hos mig, jag blev så glad. Vilken smart ide’ att använda linneduk av vax syns ju faktiskt inte att det är en vaxduk och med texten på blev det så fint.Kram på dig/Ingela.

  Svara
 4. becca

  Hur går det med dig, har du börjat att få tillbaka din ”normala” färg?Vilken härlig kruka det blev, fint sätt att klä om gamla krukor, önskar att jag va duktig på att ta fram symaskinen!Ha det bra, kram Rebecca.

  Svara
 5. ÄnglarumsMia

  Vilken bra idé att göra så med vaxduk. Fint att texta där sedan också…… Såg att du gjort dig illa också. Vilken himla otur. Hoppas att det är bättre med armen nu. Ja, själv har jag kommit hem och det är skönt. Det går lite på halvfart, men jag känner att det blir bättre och det är gott.Önskar dig en fin vecka!Kram Mia

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s