Sköna Maj

Har haft en relativt lugn helg med vackert väder, barnkalas och pyssel. Ni ska få se nån dag vad jag använt den här helgen till, vita fingrar kan jag ge som ledtråd 😉

Har även tagit hand om några av mina pellisar och märkte upp dem ordentligt, tycker att de där små komihåglapparna (där blommornas namn står) som sitter i krukorna när man köper blommorna är fula och så kommer de bort till slut. Det är precis det som har hänt här.. skulle gärna ha haft det latinska namnet med på lappen.

Annonser

5 thoughts on “Sköna Maj

 1. Floralis

  Tack för tipset… igen! : ))Jag funderar på att skriva latinska namn på mina växter på träplank och fästa skyltarna som tavlor på min veranda men det får vi se om Anneli hinner…Jag har sån underbar träningsvärk just nu efter allt målande och krattande.Jag kan inte låta bli för det är så hiskeligt roligt!Ha det gott!Anneli

  Svara
 2. Fröken Fräken

  De där etiketterna var bra mycket snyggare än de i plast som brukar följa med! Jag brukar också slänga dem diekt och så glömmer man bort om de ska stå skuggigt eller soligt..Jag försöker jaga bort förkylningen allt vad jag kan! 😉

  Svara
 3. becca

  Ja, visst är det härligt nu när solen värmer =)Härligt med alla härliga blommor med.Ha det så bra, kram Rebecca.

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s