Feng shui och valborg

Igår hade jag min första övnings konsultation i feng shui. Det var såå kul : )

Fast visst undrar man om man förstått allting rätt när man står där i verkligheten, det blir något helt annat än när man läser. Men roligt hade vi, jag och vänninan.

så här fint blommar mina tulpaner

En sak jag märkt sen jag började läsa är att vi alla har en viss benägenhet att försöka få in så mycket funktion i ett rum som bara är möjligt och sen kliar vi oss i huvudet och förstår inte hur det kan bli så rotigt och svårt att få det att funka. Det är ju tyvärr så att det då blir för mycket möbler och saker i rummet så energin inte tar sig runt och så sätter vi oss åt helt fel håll.

Igår var jag även på en föreläsning om LCHF kost. Det var DR. Annicka Dahlqvist som höll den och det måste jag säga var riktigt intressant. Men det ställde allt man lärt sig om hur man ska äta och inte på huvudet. Så när man gick därifrån hade man fått lite att grunna på. LCHF handlar iallafall om att äta så lite kolhydrater som möjligt och ersätta dem med fett. Animaliskt och mättat. Så kött och fett ska det visst va. Påminner väldigt om GI men där så äter man långsamma kolhydrater men här ska de minskas så helst inget ris, pasta eller bröd mm alls. Ska finnas mycket på nätet om detta så vi får läsa mer om det. Här bland annat. http://blogg.passagen.se/dahlqvistannika/

Nu ska jag börja förbereda något gott till kvällens valborgsfirande. Tänk att vi äntligen har kommit hit. Fint väder har vi också =)

Trevlig valborg allesammans

kram

Annonser

3 thoughts on “Feng shui och valborg

 1. Fröken Fräken

  Ja, det är väl alltid så när man studerar något ntt, att det kan vara lite svårt att prova sina nya kunskaper i verkligheten..

  På mitt jobb är det alltid någon som håller på med än den ena, än den andra. Själv kör jag med att äta lagomt av allt och motionera… 😉 jag skulle inte kunna klara av att låta bli att äta bröd eller pasta!

  Svara
 2. Inspiration i vitt

  Ja visst är det så att man proppar in alldeles för mycket möbler och prylar i ett rum, har själv svårt med det då jag gillar så många saker, gör en utrensning då och då och har inte speciellt svårt att göra mig av med saker, jag tröttnar lätt.
  Intressant föreläsning du varit på.
  Kram på dig/Ingela.

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s