Välkommen

Idag kom ett stort paket med posten och ivrig som jag var så rev jag snabbt upp det 🙂 WOW, en sån fin skylt det låg i. Det är Anna som har bloggen http://omlivetiettskatbo.blogspot.com/ som har gjort den. Till och med nyckeln har hon gjort, den är i keramik. Häftigt va!

Tack än en gång =)

Visst är den läcker!!

Pryder numer min hall.

Kram

Annonser

3 thoughts on “Välkommen

 1. Fröken Fräken

  Nämen, vilken härlig överraskning! Jag vill gå en keramikkurs i sommar, appropå nyckeln, men har tyvärr inte hittat en enda härikring!Japp, det är härligt när man återfår inspirationen, hoppas att jag kan fortsätta pysslandet idag!

  Svara
 2. becca

  Vilken härlig nyckel.Home partyt som jag va på heter perfekt home, du kanske har hört om dom.Det har funnits i Norge förut och nu har dom även börjat i Sverige, jag tror att det va http://www.perfekthome.se om du vill se.Det är mest inredning och porslin och inte så mycket möbler.Ha det så bra, kram Rebecca.

  Svara
 3. Jenny

  Den var verkligen jätteläcker! Hon är superduktig Anna! Skoj med en sån personlig välkommenskylt! Tusen tack för att du tittar in hos mig! Stor KRAM till dig 🙂 Jenny-jennyshemochharmoni.blogg.se

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s