Vad fort helgen har susat förbi, har som vanligt inte hunnit med allt som var tänkt men, men.. har iallafall haft en upplevelse jag sent ska glömma. På fredagskväll tog jag och dottern en cykeltur, vi skulle cykla Munkfors tur och retur, ca 4 mil. Ok.. hm.. sagt och gjort vi drog iväg, när vi var ca en halvmil hemifrån hoppade ett rådjur upp på cykelbanan alldeles precis framför oss. Himmel vad jag skvatt!!! Det var nära ögat att vi kunde ha krockat, för E trampade järnet så vi kom fort.

Så här vackert har mina liljor blommat under helgen. De har varit planterade i en kruka med andra vinterförvarade blommor och de här var det enda som överlevde vintern..
Det är något speciellt med vita blommor tycker jag.

Så här ser det ut i våran tvättstuga och det man ser när man står och lagar mat och diskar. Den synen gör ingen männska glad.


Så jag fick en idé.
Satte upp en gardin i dörrhålet. Det blev genast lugnare i köket 🙂

Ha det bra
Kram
Annonser

2 thoughts on “

  1. becca

    Ja! det kan gå fort när djuren kommer upp på vägen, man tror ju att man ska hinna se dom, jag va på väg att köra på en älg (med bil) som kom upp på vägen, nu i vinter, men det gick bra.Skönt att slippa se tvätten från köket! Ha det bra, kram Rebecca.

    Svara
  2. Floralis

    Tihii! : )) Ja du Maria… det blev nog lugnare i köket. Vad härligt med rådjur men jag förstår om du blev skrämd. Dessa djur har en tendens att dyka upp när man minst anar det…Ha det gott!Anneli

    Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s