Nu är det ungefär ett år sedan jag kom på vad jag gillar för inredningsstil. Har i och för sig alltid gillat det gamla men aldrig riktigt fått till det. Alltid varit för mörkt åt mig. Ljust ska det vá. Så den vita lantstilen är ju verkligen perfekt. Personligt och ljust. Vad härligt det känns när man träffar rätt. Så det här året som gått har det verkligen gått åt några liter vit färg.

Har målat ett skåp,

Ett par bord,

ett par kistor, här kommer den ena,

Plus några hyllor, stol mm mm. Men pyssel har jag haft lite svårt för, har dåligt med tålamod om det inte går snabbt, men även det har blivit bättre och jag kan tycka att det är kul. Ena dottern sa att pyssling, det är nog sånt som kommer med åren. Hm.. vad gammal jag kände mig med ens.

Detta är ju inte det enda som jag kommit på hur jag vill ha, det här året. Jag har även kommit på vad jag vill bli när jag blir stor 🙂 och det kanske är dags när man börjar närma sig fyrtio eller vad tror ni? Så nu pluggar jag Feng Shui.

Även trädgården har kommit att bli en kär vän, har gillat att påta lite förut men inte som nu. Och tycker det ska bli kul att åka till Granngården så jag får hem lite jord. Den andra tjejen tycker att mamma är rätt så lättroad numer, bara jag får åka till återvinningen och kasta skräp och åka till granngården så är jag ju nöjd menar hon. Lite ligger det nog i vad hon säger. Raka, ärliga barn som säger vad de tycker det har jag iallafall, även om jag får känna mig lite gammal emellan åt. Man lär nog känna sig själv bättre och bättre, vet vad som är ens eget och vad som är andras tycke och tänk skulle jag nog kunna sammanfatta svamlet 😉

Man träffar rätt till slut. =)

Glöm inte fredagsfikat och ha en trevlig helg

kram

Annonser

3 thoughts on “

 1. Fröken Fräken

  Låter bra att komma till insikt om vad som är ens grej, både i stort och smått. Jag kan nog inte påstå att att pysslighet är något som kommer med åren, mitt pysslande har då pågått så länge jag kan minnas!

  Svara
 2. Prillig

  va härligt med tydlighet! ;-)Va härligt när man känner att det blir rätt, man mår så mycket bättre då.Jag undrar vart min pysslighet ska sluta om det ökar ju äldre jag blir… ? ;-)Kram Britt

  Svara
 3. becca

  Ja visst blir det snyggt när det blir vitt!Vad duktig du är som målar möbler, jag har några som skulle behöva lite (eller mycket) vit färg men jag kommer mig inte för att börja, men blir sugen att börja när jag ser dina=).Hoppas att helgen varit bra, solen har visat sig här men det har blåst en hel del.Ha det så bra, kram Rebecca.

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s