Uteliv

Nu har verkligen utelivet börjat, vi är ute mest hela tiden och myser. Städningen i trädgården är gjord och nu börjar nya projekt ta form. Mannen har börjat att planera en ny uteplats och det är ju alltid trevligt 🙂 Plus att utemöblerna behöver lite ny färg, ja listan kan göras hur lång som helst. Själv har jag även ett annat projekt på gång. Ska nämligen åka tjejvättern i år. Det betyder att man får ta sig ut och cykla lite, vilket jag gjort nu i det vackra vårvädret, det är en fantastisk frihetskänsla att sitta på cykeln, jag bara ÄLSKAR att cykla. Idag så såg jag massvis med tussilago i dikeskanten när jag var ute och sädesärlor som flög runt, det är livsnjutartider nu =)

En av tjejerna har tagit årets första dopp.. i en lerpöl!! Ramlade ur en slänggunga och plask!! Hon såg vacker ut när hon kravlat sig upp, tröstade henne med att det ska visst vara bra för hyn med lite lera men hon ville visst inte lyssna på det örat 😉 Inte förrän efter duschen som följde, då skrattade hon gott sen.


Ha det bäst

Kram

Annonser

One thought on “Uteliv

  1. becca

    Ja visst är det härligt när det börjar att bli varmare, det är också härligt med leriga barn, min 3åring blir hel lerig bara han går ut, hoppas att det torkar upp fort ute =).

    HA det bra, Kram Rebecca.

    Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s