energier till max…

Igår var jag så trött så det känns som jag gick i en dimma. Kurshelgerna är väldigt intensiva och så ingår ämnet personlig utveckling. Det är kännbart, verkligen slitsamt. Man tycker ju att man känner sig själv bra men man blir så grillad så det som man inte kan sätta ord på normalt kommer fram. Sånt man känt och tyckt men inte kunnat formulera för du vet inte vad det är, känt att det är nått som fattas, eller känns fel eller vill göra eller… you name it. Det kommer fram under dessa dagar.


Sen fick vi känna på currylinjer, såna energilinjer som ligger i marken, de ligger i ett rutnät och de korsar varann och bildar ett kryss och katter älskar att ligga på dessa. Kryssen är väldigt energirika och katterna gillar dessa eftersom de är jägare. Det är nämligen så starka energier att det stör ut katternas aura och då syns de inte utan lättare kan fånga fåglar och möss.När jag satt vid frukostbordet tidigt på måndag morgon kom jag på att jag har sådanna pinnar någonstans i gömmorna. Letade och rotade runt och kunde finna dem till slut. De visade då att min säng stod precis på ett sånt kors. Shit!.. Då var det inte annat att göra än att börja möbla. Men nu hamnade sängen i fel läge enligt Feng shui, men jag satte upp en spegel så att man ser om det kommer in någon iallafall.


Idag har jag vart ner till Karlstad och varit in på noll 54. Stenen och hyacinterna med kruka är mina fynd därifrån, lyktan köpte jag på Plantagen ifjol sommar. Tyckte det skulle bli snyggt på skänken jag har i vardagsrummet bakom soffan numer eftersom den inte får plats i vardagsrummet. Tur för mig va 😉 fler ställen att pynta lite på.

Ha det gott i solen

Maria

Annonser

7 thoughts on “energier till max…

 1. Jenny

  Vad spännande!! Jag har aldrig provat currylinjer men med tanke på vår katt så gissar jag att det finns gott om dem här *skrattar* Var läser du någonstans? KRAM!!Jenny-jennyshemochharmoni.blogg.se

  Svara
 2. Fröken Fräken

  Oj, inte lätt att ha alla de olika ”lärorna” att ta ställning till. Själv brukar jag försöka möblera efter vad som känns bäst för mig. Vad härligt vårigt med pärlhyacinterna!!

  Svara
 3. Prillig

  Hej!jag får passa på de få timmar jag är hemma och plugga. Igår tog jag mig en dag, min magkänsla sa att jag skulle det… 😉Kram Britt

  Svara
 4. becca

  Visst är det härligt med vårlökar, då känns det som att sommaren närmar sig =).Noll54 är ju en härlig butik, ett måste när man åker till karlstad, man länktar ofta dit.Hoppas att du får en bra påsk!Med mycket ägg och mys.Kram Rebecca.

  Svara
 5. MiaMaria

  Hej!Låter spännande…..här tänker jag ju inte i dessa banor blir som det passar…..Och vad fina saker du köpt på Noll54…HA´det så gott!MiaMaria

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s