Delikat huvudbry..

Åhh, vilken helg jag haft. Så rolig och så lärorik. Just nu känner jag mig så fylld av kunskap och information så det tar nog några dar innan allt sjunkit in. Jag läser Feng Shui , och under helgen har vi läst och praktiserat om de fem elementen, och om energier som vi har runt oss, även de som finns i marken. Vilket har resulterat i, att jag har börjat möbla om i sovrummet, och då får inte alla möblerna plats där inne utan då ska man försöka finna en annan plats åt dem, då är man helt plötsligt lite varstans och rotar tillslut och inser att man får nog lov att måla dem vita, oops.. 😉 för att det ska platsa in i resten av möblemanget. Men å andra sidan är det ju roligt bestyr =) och jag kommer inte att bli sysslolös än på en stund. =) Skönt att det börjar bli varmt ute också för då kan man va ute på altan och måla.

Tur att det är dags för vårstädning också så man kan slå två flugor i samma smäll 🙂 för såå himla kul tycker inte jag att det är att städa.

Nu är det snart påsk och jag har inte ens börjat, varken pyssla eller pynta för det. Tiden har helt inte räckt till.

Kram på er

Maria

Annonser

3 thoughts on “Delikat huvudbry..

 1. becca

  Vad spännande att lära sig lite feng shui, men sen kanske det inte är lika lätt att leva feng shui, eller gör du det fullt ut?Intressant att veta om du känner mer ro i själen=), eller som det mest är en rolig grej.Vi ses i morgon =)Ha det bra, kram.

  Svara
 2. Prillig

  Hej! va kul att du hittade mig! Jag googlade på dig men fick inget resultat, man så löste ju du det. 😉Va fint du har det!Jag blev nästan lite stressad när jag insåg va mycket jag har att möblera om…Skulle behöva vara ledig ett par veckor för att hinna ikapp. men nu ska jag ju ta lite mer ledigt så vi får väl se vad som händer efter påsken.Ha en bra dag!Kram Britt

  Svara
 3. ÄnglarumsMia

  Kan riktigt se mig själv flänga fram sådär och flytta, ändra om och stå och klia sig i huvudet….Man börjar i ett rum, fortsätter i ett annat – för att efter några timmar hamna tillbaka där man började 🙂Läser du och Britt (Prillig) tillsammans? Jag vet ju att hon går utbildning också har jag läst att du också gör det….Vilken otroligt fin bricka din dotter gjort till dig. Förstår att du blev glad och stolt och rörd.Ha en fin dag!Kram Mia

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s