YES!!!

Idag såg jag årets första citronfjäril. Åh, vad fin den var. Tror bestämt att de första på året är de vackraste 😉

På promenixen med mina fyrfota vänner kom jag på mig själv att kika efter tussilago, men det är nog alldeles för tidigt för dem, och sädesärlor.
Ett annat vårtecken var förut í eftermiddag när vi satt och fikade med saft, sockerkaka och så kaffe förstås, var när ena dottern skulle ta sig ett bett i sockerkakan, så upptäckte hon att en nyckelpiga hade satt sig på biten. Det blev årets vårskrik =)
Tyvärr så hann jag inte fram med kameran någon av gångerna.. men det märks att det börjar vaknas till liv igen. Men ska nog akta sig för att ropa hej än.. den här gubben gjorde tjejen den 17 maj ifjol och vi skulle iväg på konfirmation.

Maria

Annonser

6 thoughts on “YES!!!

 1. MiaMaria

  Hej!Men nog är det VÅR, trots att det kan börja snöa igen i morgon…fast det tinar ju bort så fort…så vårsktiket passade nog toppen denna dag!HA´det så gott!MiaMaria

  Svara
 2. Fröken Fräken

  Tack och lov slutade morgonens snöande ganska fort! Men man kan nog tyvärr inte räkna mmed att det bara blir vr och tinande framöver.. Men hoppas kan man ju!

  Svara
 3. becca

  ja nu bara väntar man på att det ska hända saker ute, blev sugen på att ta fram ett bord och stolar så man kan sitta ute och fika lite, men då kommer det väll med snö…Ha det bra, kram.

  Svara
 4. Floralis

  Halloj!Mitt första vårtecken var idag när jag öppnade ögonen på morgonen. Himlen var lysande blå och solen sken genom fönstret. Katten Ozzy satt vid fönstret och greppade tag om en nyvaken fluga och åt upp den. Mums för honom! : ))När flugorna vaknar så är det vår!Ha det gott!Anneli

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s