tulpaner

Vilket omkastande väder.. en dag med strålande, värmande sol för att nästa snöa, stora flingor.
Idag då så är det Aprilväder.
Iallafall har jag gått och letat lite vårtecken. Letat var väl ändå att ta i 😉 sprang på dem bara och kände att jag ville dela med mig. Här är det tulpanlökar som är på väg upp.


Visst känns det härligt att se att jorden börjar vakna efter vintervilan.

Här är det några påskliljor (tror jag) som stretar uppåt.

Maria

Annonser

5 thoughts on “tulpaner

 1. Fröken Fräken

  Det kändes som vår, inomhus!Sedan gick jag ut och en bister vind slog emot mig. Imorgon ska det visst bli -8 grader.. Hurvel! JAg had emycket hellre sett lite fina tulpanknoppar 🙂Jag körde mitt eget race, och målade hela spegelramen vit. Det passade inte alls med två färger, tyvärr!

  Svara
 2. Floralis

  Härligt att se på dom bilderna! Hos oss är det nog tre veckor till innan vi får se tulpanlökarna titta upp.Ljuvligt är det… Längtar tills äppelträdet blommar igen. Jag får hoppas att sorkarna inte har varit och härjat på stammarna. Huga!Ha det gott!Anneli

  Svara
 3. VACKRA hem och interiör

  Visst var Leilas magasin helt underbart! Vilka vackra vårtecken du hittat, får nog gå ut i trädgården och kika längs husväggen jag med. Tvivlar dock på att det kommit upp något här ännu. Elva minus nu på morgonen.Kram Pia

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s