Vååår :D

Ja, jag vet.. jag är tidig. Men jag kan inte låta bli, det är bara så underbart, äntligen är det våår 🙂 Har längtat så.
Man blir så glad när man kommer hem och möts av blommor och den känslan följer sen med in i huset. Och den känslan mina vänner är viktig för stämningen i ett hem. Vem kan förresten vara sur när man möts av en gul blomma?
De här skönheterna får komma in på kvällen liite för tidigt att ha dem ute.

Fredag igen… veckan har rusat på som vanligt.
Njut… det är helg

Maria

Annonser

3 thoughts on “Vååår :D

  1. Fröken Fräken

    Jag möttes inte av några blommor tyvärr, men det räckte bra med solsken och smältande snö! Mig gör det inget om veckorna går fort, så länge helgerna går låååångsamt.. fast det gör de ju aldrig!Hoppas att du har en trevlig fredagskväll 🙂

    Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s