Nana nanana…. Boktipset

Kommer ni ihåg tv-programmet boktipset? Jag har läst en bra bok som jag vill rekommendera. Den handlar om allt från mat – sömn som påverkar oss. Det är ingen skönlitteratur utan mer en handbok om kroppen, själen mm. T ex. Vad för skillnad på biologisk och kronologisk ålder? Hur vet kroppen om jag tänker positivt eller negativt? Hur kan jag öka antalet hjärnceller? mm.

Boken heter LIVSKRAFT och är skriven av Helena Nyblom. Som är leg. läkare.

Hur olika sorters mat påverkar oss. Bygger upp vårat immunförsvar, förebygger och motverkar olika sjukdomar. Som hjärt-kärlsjukdomar, cancer och diabetes. Men också hur man bygger upp tillväxten av nya celler i t ex hjärnan. Lite anti-aging.

Låter kanske torrt men är faktiskt väldigt intressant och hon har skrivit bra och lättförståeligt. Hon tar upp nya forskningsrön och tar ner dem till vardagen, det är enkla tips om hur man kan få in det i livet. Boken innehåller även några smaskiga recept.
Önskar er en intressant lässtund.
Kramar
Maria
Annonser

One thought on “Nana nanana…. Boktipset

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s