Sett ljuset…..:)

Mina övervintrande pellisar och några andra sorter verkar trivas i sitt vinterboende.

Har ni sett vad de växer. Liljorna ska snart stå i full knopp, så några liljor har jag nog inga till sommaren 😦 Men olivträdet ser ut att trivas =) Det är hög tid för en sax och omplantering på det här bordet.

Känns som jag har ett enormt stort behov av ljus nu, verkar aldrig få tillräckligt. Så nu åkte de mörka gardinerna jag hade uppe ner. Nu fick det absolut vara nog. Upp med ett par vita längder, men vad tråkigt det såg ut. Stod och fundera lite om man kunde göra något kul av dem, kanske man kan fuska till sig ett par 1700-tals rullgardiner av dem. Sagt och gjort, ut i trädgårdsförrådet och rota runt lite och visst, där fanns det några bambupinnar kvar sen i somras.
Rullade upp gardinerna på dem och band bomullsband runt.

Jag vet att man aldrig ska ta kort mot fönstret men jag ville gärna visa er resultatet.

Blev inte helt fel och LJUS fick jag. =))

Annonser

One thought on “Sett ljuset…..:)

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s