sportlov

Firade igår kväll att vi har en veckas ledighet med massor av utflykter både med pulka, skidor och skridskor framför oss med en bit äppelkaka och vaniljsås. Det var gott kan jag lova.

På min vill ha lista står det quiltade plädar och sent sent en kväll fick jag en idè. Sy av påslakan och en tunt täcke de säljer på ikea för 69 kr. Medan jag rensade i linneskåpet så såg jag några potentiella påslakan som skulle kunna passa. Tog två stycken påslakan och satte i det ena som täcke och sydde en ram runt och sedan några sömmar mitt på för att hålla det på plats.

Det fick bli dagens experiment.

Ha det gott nu väntar skidorna

Maria

Annonser

3 thoughts on “sportlov

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s