sneak peak, tradera fynd och ett spöke :)

Mitt tradera fynd. Vann ett gäng klämljusstakar. Äntligen.. har försökt att få tag på sådana ett tag. Blir kanonsnyggt vid bl a juldukningen.

Här kommer en liten sneak peak i hallen av vad som komma skall. Flickorna har sytt reflexer i slöjden och de hade jag inte en tanke på förrän jag såg bilderna men då hade det redan blivit för mörkt att fota. Var gränsfall nu och jag var tyvärr så sent ute att jag fick lov att använda blixten också. Gillar egentligen inte det. Det blir så opersonliga kort.

Ser ni ansiktet på köksskåpet?

Fick syn på detta sent igår kväll. Lite spöklikt va?

Det är nog fönsterlampan och blommorna som fixat till ansiktet. Skumt.
Maria
Annonser

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s