Nu tappade jag hörseln igen…

sa gubben när jag presenterade mina senaste idéer. Konstigt. Han påstår nämligen att det innebär så mycket arbete när jag kommer på nått. hm..har ingen aning vad han pratar om … 😉 har ni?

Ett nytt målarprojekt har jag börjat på och det utan hans hjälp, eller vad man nu ska säga. Han har nämligen fått hjälpa mig att dra ut sådanna där små spik. Det är en kista som ska målas om och de beslag som satt kvar var ju naturligtvis spikade och de satt kan jag meddela. jisses vilket bra jobb han har gjort min farbror. Han gjorde kistan i slöjden till mig när jag var ca ett år. Nu ska den fräschas upp, och det behövs, sannerligen. Bilder kommer när det hela är klart.
Men jag ska visa hur det kan se ut här på köksgolvet ibland när den yngsta dottern har kokat kaffe.

Ser ni de små tossingarna?

Nej, nu får det nog bli sängdags för en trött mamma.

Maria

Annonser

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s