Vad ska jag ha i…?

Titta vad jag fick igår kväll.

Är den inte stor? Nu snurrar det bra i huvudet ska jag säga. Vad ska jag ha i den? Jag ser för mig en fin samplantering av vackra växter, eller en fruktskål, eller ett ljusarrangemang osv. Har inte riktigt fått kläm på det än.

Titta på foten, Vilka detaljer.

Den som är uppmärksam ser att det ligger en julduk på bordet och jag hade ju tagit bort all jul som sagt.

Förklaringen är att den här duken har jag broderat och fixat iordning för att den skulle vara klar till jul, men.. jag glömde av att jag hade den i linneskåpet. Fick syn på den häromkvällen. Gissa om jag svor en ramsa. Jag som verkligen ville få den klar och sen kom den inte fram. hm… så därför åkte den fram nu.. ville se den en liten stund. Julen varar till knut, var det inte så 😉

Annonser

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s