detaljer

Det blev så otroligt tomt och luftigt omkring mig nu när julen är borta. Tycker nästan att det ekar. Hade visst mer än vad jag trodde framme. Men visst är det skönt med vardag igen. Under ledigheten har flera ideer och projekt tagit form i mitt huvud, nu fattas bara att få igång gubben på några iallafall. Han kan snickra lite så kan jag stå för lite färg och annat piff.

En riktigt gammal tallrik. Den kommer från min pappas mormor och morfars gård. Visst är den snygg. Den är jag så rädd om så den sitter högt på väggen.

Kannan har jag målat själv. Den blir fin med sommarblommor.

Ha en mysig trettondagsafton, och en bra start på veckan.

Annonser

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s