En promenad

tog jag och gubben min förut. Det var riktigt skönt att få frisk luft i lungorna. Det var inte så kallt idag och ett tunt snötäcke hade vi fått inatt. Vi gick ner mot ‘kusten’ (jag kallar stråket nere vid sjön så) Där nere bet det i kinderna må jag säga. Vi tog kameran med och visst är det vackert. Helst skulle solen ha lyst också men man kan inte få allt.

Tack för golfströmmen säger jag bara. Annars vore det allt kalla somrar också.

Pst.. idag försvann ljusstakar och gran. bäst att passa på när katten är borta. hihi..

Annonser

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s